Almere Veertje Rondvaarten

Rondvaart, Watersport, Arrangement

Bedrijfsuitje, familiefeest, workshop, promotie bijeenkomsten of kinderfeestje? Huur dan eens een boot van Almere Veertje. Opstapplaats en vertrektijd in overleg . Tevens verzorgt Almere Veertje voor de catering aan boord. Bijvoorbeeld koffie met gebak, lunches, prosecco met amuse, borrelarrangementen, High Tea, warm/koud buffet, tapas- en stamppot buffet. Alles is mogelijk.

Van eind april t/m eind september kun je iedere zaterdag en zondag een rondvaart maken met Almere Veertje.
Op de website kun je een keuze maken uit diverse opstapplaatsen en opstaptijden. Tickets zijn aan boord verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om vooraf te reserveren.

In verband met weersomstandigheden, calamiteiten of evenementen op het Weerwater kunnen er soms dagen uitvallen.

Bedrijfsuitje, familiefeest, workshop, promotie bijeenkomsten of kinderfeestje? Huur dan eens een boot van Almere Veertje. Tevens verzorgt Almere Veertje voor de catering aan boord. Bijvoorbeeld koffie met gebak, lunches, prosecco met amuse, borrelarrangementen, High Tea, warm/koud buffet, tapas- en stamppot buffet. Alles is mogelijk. Aan boord wordt er altijd door de gastheer /gastvrouw of de schipper verteld over de bijzonderheden van Almere.

Ook is het mogelijk om een rondvaart te maken in combinatie met een stadswandeling, midgetgolfen, barbecue, bezoek aan Veiligheidsmuseum PIT, bezoek aan het WTC gebouw of het Floriadegebied.

Via de website kunt u vrijblijvend een offerte opvragen.

Contactgegevens

Almere Veertje Rondvaarten

Esplanade
1315 TA Almere

Esplanade Model.NdtrcItem.HouseNumber
1315 TA, Almere

Extra informatie

Doelgroep
zakelijk Ja