Chamavi Hamaland

Camping

Chamavi is een naturistenvereniging met een eigen terrein in de provincie Flevoland. Het ca. 9 ha grote terrein ligt midden in het Cirkelbos, niet ver van het Gooimeer. Het terrein ligt centraal ten opzichte van allerlei evenementen en bezienswaardigheden. Chamavi is vanaf de snelwegen A6 en A27 zÉÉr goed te bereiken. In beide gevallen bent u binnen 10 minuten vanaf de snelweg op de camping! Het is een kleine en gezellige camping met 27 plaatsen.

Chamavi Hamaland

Lijsterweg 4