Dagtocht Land Art Flevoland 2017

Excursie

Elke laatste zondag van april t/m september vindt de dagtocht Land Art Flevoland plaats langs de zeven landschapskunstwerken in Flevoland.

Bezoek zeven Land Art locaties in één dag met de Dagtocht Land Art Flevoland. Deze verborgen schatten van Flevoland vormen samen een unieke situatie: nergens in de wereld ligt zo'n hoge concentratie landschapskunstwerken zo dicht bij elkaar. De Land Art projecten in Flevoland zijn allen van internationaal gerenommeerde kunstenaars: Robert Morris, Richard Serra, Piet Slegers, Marinus Boezem, Antony Gormley, Daniel Libeskind en Paul de Kort. Alle informatie over de kunstwerken en locaties kunt u vinden op www.landartflevoland.nl.

Land Art Flevoland Tours 2017
Bezoek de zeven Land Art werken in Flevoland tijdens een geheel verzorgde tour, die begint en eindigt bij Kunstlinie Almere Flevoland in Almere. Onder begeleiding van een professionele gids rijdt u in één dag langs alle zeven locaties. Onderweg wordt er op een bijzondere locatie geluncht, en hoort u meer over het ontstaan van de kunstwerken én over de bijzondere geschiedenis van de Flevopolder.

De kosten van deze dagtocht bedragen € 49,50 (inclusief lunch), kaarten zijn verkrijgbaar via het kaartverkoopsysteem van KAF.

Wanneer?

Dag Van Tot Toelichting
Zondag 24 september 2017 10:00 18:00

Esplanade 10 Model.NdtrcItem.HouseNumber
1315 TA, Almere

Extra informatie

Prijs
toelichting prijs 49,50