Sail-Today

Bootverhuurbedrijf, Watersport, Zeil- en surfschool, Eetcafé

Sail-Today, Beachclub en Catamaranzeilschool, is gesitueerd op het grootste catamaranstrand van Europa. Vlak en open water; ideaal voor catamaranzeilen. Er liggen hier maar liefst 450 catamarans. Ook worden hier catamaranwedstrijden georganiseerd. Sail Today is absoluut de grootste in Catamaranzeilen!

Wat kan er allemaal gedaan worden?
- Catamarancursussen, van beginnerscursus tot wedstrijdcursus
- Verhuur Catamarans
- Kiten
- Suppen
- Windsurfen
- Bedrijfsuitjes organiseren met catamaranzeilen als onderdeel
- Vrijgezellenfeestjes organiseren
- Grote events organiseren tot wel 500 personen
- Verhuur Locatie,

* November, februari en maart alle zondagen open bij normaal zeilweer. In december en januari gesloten.

Sail-Today

Ymeerdijk 16