Stadslandgoed De Kemphaan

Natuurgebied, Partylocatie of zaalverhuur, Actief en Sportief

Stadslandgoed De Kemphaan is de plek waar je midden in de natuur kunt genieten van een avontuurlijk dagje uit.

Het ligt niet ver buiten de stad dus je bent er zo! Met pannenkoeken, aapjes kijken, een klimbos en heerlijk luxe overnachtingen. Met natuurproducten, een stadsboerderij en een avontuurlijke natuurcamping. Hier kun je er echt even tussenuit. Er valt van alles te beleven. Kinderen kunnen ravotten in het Zuiderzeespeelbos, klimmen in boomtoppen en smullen van heerlijke pannenkoeken van Dubbel-Op. Je kunt ook op pad met de boswachter. Of ontdek de jungle tuin, struin over de biologische boerenmarkt en ga aapjes kijken bij stichting AAP.

Het landgoed de Kemphaan ligt in Boswachterij Almeerderhout, midden in de bossen van Almere. In dit natuurgebied kun je uitstekend wandelen, fietsen en alles beleven wat de natuur te bieden heeft. Naast de kindvriendelijke camping zijn er ook enorm veel activiteiten om uw kids te vermaken. Zo is er een klimbos van Fun Forest, een Stadsboerderij met allerlei boerderijdieren en het bosrestaurant Buitengewoon Lekker. Daarnaast biedt het landgoed plek aan Stichting AAP waar je enthousiast begroet wordt door alle brullende apen.

De Kemphaan is de ideale plek voor familievakantie, kinderfeestjes, schoolreisjes, bedrijfsuitjes en een romantisch weekendje weg. Het landgoed zelf is gratis te bezoeken en is het hele jaar open. De openingstijden per aanbieder zijn verschillend en kun je terug vinden op de aparte pagina’s van de partners. Honden zijn uiteraard welkom in het natuurgebied, maar houd ze aan de lijn om overlast te voorkomen.

Voor meer informatie zie website.

Stadslandgoed De Kemphaan

Kemphaanpad 4