Woon-Werkhuis Schuddeboom

Architectuur

Midden in de natuur ligt een woonhuis, opgetrokken uit zink, hout en glas. De moderne materialen harmoniëren probleemloos met de groene stoffering van het landschap. De rechthoekige woondoos, met horizontale belijning, wordt aan drie zijden omsloten door een ruim skelet van stalen pijlers met, als overgang naar de buitenruimte, op de begane grond veranda’s en op de verdieping een terras met een pergola. Het contact met de omringende natuur wordt hierdoor gemaximaliseerd.

Midden in de natuur ligt een woonhuis, opgetrokken uit zink, hout en glas. De moderne materialen harmoniëren probleemloos met de groene stoffering van het landschap. De rechthoekige woondoos, met horizontale belijning, wordt aan drie zijden omsloten door een ruim skelet van stalen pijlers met, als overgang naar de buitenruimte, op de
begane grond veranda’s en op de verdieping een terras met een pergola. Het contact met de omringende
natuur wordt hierdoor gemaximaliseerd.

Scoutingpad 2
1351 GN Almere