WSV Almere Haven

Mini-camping, Camperstandplaats, Jachthaven

De WaterSportVereniging Almere-Haven ligt aan het Gooimeer in Zuid-Flevoland, 4 kilometer ten Noord Westen van Huizen, 6 kilometer van de Hollandse brug en op 5 minuten lopen van het centrum van Almere-Haven. De jachthaven is voorzien van alle gemakken en de modernste faciliteiten. Op 200 m van het centrum van Almere Haven is er ca 1,5 ha kampeergelegenheid op de jachthaven van watersportvereniging Almere haven. De aantrekkelijke standplaatsen bevinden zich op het afgesloten terrein (toegankelijk met elektronisch pasje) met 24 h ctv bewaking.

Op 200 m van het centrum van Almere Haven is er ca 1,5 ha kampeergelegenheid op de jachthaven van watersportvereniging Almere haven. De aantrekkelijke standplaatsen bevinden zich op het afgesloten terrein (toegankelijk met elektronisch pasje) met 24 h ctv bewaking. Op deze rustige maar toch levendige kampeergelegenheid vindt u naast ons eigen restaurant ’10 Beaufort’ met terras nog veel meer faciliteiten.

De jachthaven is voorzien van alle gemakken en de modernste faciliteiten waaronder:
•Een trailer en catamaranhelling,
•Een botenlift en Knijpstra hefwagen,
•Een kampeerterrein,
•Wasgelegenheid, toiletten en gratis douches,
•Een stortplaats voor uw chemisch toilet,
•Een wasmachine en wasdroger,
•Bovendien is er een aparte steiger voor gehandicapten, waarbij toegang met een rolstoel tot uw boot mogelijk is,
•Gratis en onbeperkt draadloos internet (WIFI) beschikbaar over het gehele terrein.

Sluiskade 11
1353 BT Almere