Op deze pagina kun je alle cadeaubonnen en kerstpakketten vinden die verkrijgbaar zijn via VVV Almere. Bekijk ons aanbod en kom naar de winkel om jouw cadeaubon te kopen. Wil je een grotere bestelling doen voor jouw bedrijf? Dan kun je ook het online bestelformulier invullen, telefonisch contact opnemen via 036 548 50 41 of mailen naar info@vvvalmere.nl.

VVV Almere biedt echte Almeerse kerstpakketten aan. Stel van losse producten zoals een fles wijn, bonbons en een snoeppot, een leuk kerstpakket samen. De pakketten zijn gemakkelijk online te bestellen via het online bestelformulier, telefonisch via 036-548 50 41 of per mail info@vvvalmere.nl.

Met de VVV Cadeaukaart koopt iedereen iets leuks en persoonlijks voor zichzelf. Dit scheelt een hoop nadenken voor jou en voorkomt ook dat je iets koopt wat hij/zij niet leuk vindt. De VVV kaart is bij ruim 22.000 adressen te besteden. Bijvoorbeeld bij meer dan 100 landelijke winkelketens en heel veel (attractie)parken, restaurants en musea. De VVV kaarten kun je opwaarderen voor een bedrag van 5,- tot 250, -

Voor een extra feestelijk tintje kun je ook nog kiezen uit diverse enveloppen voor €1,- per stuk. Kies bijvoorbeeld uit 'Just Married', 'Geslaagd' of 'Veel geluk samen'.

Ook de Bol.com bon is bij de VVV Almere verkrijgbaar. De bon kan uitgegeven worden op de site van Bol.com. VVV Almere verkoopt de Bol.com bon die je kan opwaarderen van  €5,- tot €100,-. Om de Bol.com bon nog feestelijker te maken hebben we diverse feest-enveloppen.

Het lekkerste cadeau van Nederland: de VVV Dinercheque. Deze kaart kan worden opgewaardeerd tussen de €10,- en de €250,-.

De PODIUM cadeaukaart kan worden uitgeven bij alle theaters, concerten en festivals in heel Nederland. Het resterende bedrag kan gewoon bij de volgende voorstelling, concert of festival gebruikt worden. Deze kaart kan worden opgewaardeerd tussen de €10,- en de €150,-.

Met de boekenbon kun je boeken kopen bij verschillende winkels. Deze bon kan worden opgewaardeerd tussen de €5,- en de €250,-.

Wil je een weekendje weg cadeau doen? Deze bonnen zijn hiervoor ideaal. Hij/zij kan zelf kiezen waar de reis naartoe gaat. Deze bon kan opgewaardeerd worden tussen de 10,- en de 150,-.

De Nationale Bioscoopbonnen zijn in de winkel te koop. Je kunt de kaart opwaarderen met minimaal €10,- en maximaal €150,-.