Ben je op zoek naar evenementen in Almere? Ook in 2017 vinden er in Almere weer heel veel leuke evenementen plaats! Op sportief, muzikaal en cultureel gebied is er weer een aantrekkelijke kalender samengesteld. De evenementen zetten de stad op de kaart, zorgen voor het trekken van bezoekers van buiten en uiteraard zijn het festivals die voor Almeerders leuk zijn om te bezoeken. 

Evenementen in Almere

Jaarlijks terugkerende evenementen

Almere Haven Festival 

 
Het Almere Haven Festival is drie dagen genieten van heerlijke gerechten, biertjes, wijnen, muziek, botters en struinen over de kunstmarkt en de brocante- en antiekmarkt.

Diverse kermissen

 
De kermis is zeer populair in Almere. Jong en oud komen tijdens de kermisperiode langs om te genieten van de spannendste attracties, lekkerste hapjes en de leukste kraampjes.

Challenge Almere

 
Dé uitdaging van het jaar is de Challenge Almere-Amsterdam. De Challenge is een triathlonevenement met start en finish in Almere Centrum.
small banner almere city run Fotografie Fred Rotgans_rv met naamsvermelding (2)
small banner Sculpturen en Streetartfestival Almere_rechtenvrij_met naamsvermelding_Maarten Feenstra_liggend
small banner bevrijdingsfestival
small banner Festival Gestrand op het Almeerderstrand_Fotografie Maarten Feenstra_rv met naamsvermelding (1)
Strandfestival ZAND
Een muzikale stranddag middenin de zomer met de grootste Nederlandse artiesten.
Street art Festival
Bewonder de mooiste kunst op straat in het centrum van Almere.
Bevrijdingsfestival
Een landelijke viering die in Almere uitbundig wordt gevierd met Bevrijdingsfestival.
Festival Gestrand
Muziek, theater, kunst, en een hoop gezelligheid op het strand. 

Evenementen Almere

Hierboven vind je alle grote evenementen in Almere. Deze evenementen zijn erg uiteenlopend, van sportief tot feestelijk. Zo vinden er jaarlijkse meerdere festivals plaats in het festivalseizoen en er het elk jaar weer feest als Sinterklaas het land binnenkomt. Dit is nog lang niet alles. Benieuwd welke evenementen er nog meer plaatsvinden in 2017? Bekijk de agenda!

Blijf op de hoogte

Wil je zeker weten dat je niks mist op het gebied van evenementen en activiteiten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer ook nog een van leuke acties en kortingen!