Heerlijk fietsen in Almere

Het is heerlijk fietsen in en om Almere. In Almere ligt een volledig routenetwerk voor fietsers. Iedereen kan zelf de route en het aantal kilometers bepalen. De route is in twee richtingen te fietsen van knooppunt tot knooppunt via genummerde borden. Wil je een fiets huren? Kom dan naar VVV Almere in Almere Centrum.


Fietsroutes in Almere

Speciaal voor jou zijn er diverse routes gemaakt langs de mooiste en meest bijzondere plekjes van Almere. Per stadsdeel is er een speciale route samengesteld met bezienswaardigheden en hotspots. Geniet van een lunch of drankje bij een restaurant onderweg of ontdek de bijzondere architectuur en natuur die de stad te bieden heeft. Fietsen in Almere is écht een genot. Kies voor één van de onderstaande fietsroutes en ontdek Almere op de fiets!

Een fiets huren

Een fiets is de beste manier om te genieten van Almere. Dankzij onze vrij liggende fietspaden kom je bijna nooit een auto tegen en via het fietsknooppuntensysteem stippel je je eigen route uit. Zo raak je nooit de weg kwijt! Heb je zelf geen fiets? Dan kun je er altijd één huren. VVV Almere verhuurt erg goede fietsen, zelfs elektrische! Kom langs bij VVV Almere voor fietsverhuur en diverse fietsroutes.

Ontdek Almere

Ben je op zoek naar leuke bezigheden en activiteiten in Almere? Er valt genoeg te doen! Ga winkelen in Almere Centrum of ga iets actiefs doen met de kids. Honger gekregen van het fietsen? Bekijk alle restaurants die we voor je op een rijtje hebben gezet. Van tevoren iets plannen? Kijk dan op de agenda voor actuele activiteiten en evenementen binnen Almere.