Kermis in Almere

 

De kermis is zeer populair in Almere. Jong en oud komen tijdens de kermisperiode langs om te genieten van de spannendste attracties, lekkerste hapjes en de leukste kraampjes. In 2017 vinden er 5 kermissen plaats op verschillende locaties binnen Almere. 

Kermis in Almere centrum
Kermis in Almere drukte

Eerstvolgende kermis: Havenkermis in Almere Haven

Kom van woensdag 3 t/m zondag 7 mei naar de Schoolstraat in Almere Haven, want dan kun je weer in de spannendste attracties tijdens de havenkermis! In de tweede week van de meivakantie kunnen Havenaren hun hart weer ophalen op de kermis. Het wordt dit jaar een gezellige familiekermis met attracties voor het hele gezin. Zo zullen de Skeeball, de Pusher, de Trampoline, de Kindermolen, het Voetbalspel en het Funhouse niet ontbreken. Evenals de Nougat- en gebakskraam en de Suikerspinnenkraam. Daarnaast komen de onhandige tv-klussers Buurman en Buurman op vrijdag 5 mei naar de kermis voor een meet & greet met de allerkleinsten. En zoals gebruikelijk op de Almeerse kermissen is het op de eerste kermisdag Eurodag. De meeste attracties zijn dan voor één euro toegankelijk.

Meet & Greet

Ook aan de kleine kermisfans is gedacht. Op vrijdagavond 5 mei om 19.00 uur komen Buurman en Buurman naar de kermis voor een fotomomentje met deze onhandige klussers. 

Woensdag is Eurodag

Op de eerste kermisdag in Almere Haven, op woensdag 3 mei, is het Eurodag. De meeste attracties zijn dan voor slechts één euro of met één euro korting toegankelijk. 

Kortingsbonnen

Wil je korting ontvangen tijdens je bezoek aan de kermis? Download dan de kortingsbonnen, print ze uit en lever ze in bij de desbetreffende attracties en kraampjes.

Openingstijden

De kermis in Almere Haven is elke dag geopend van 13.00 tot 23.00 uur. 

kermis in almere
kermis

Kermissen 2017

Voorjaarskermis

Evenaar, Almere Buiten

wo 29 maart t/m wo 5 april
* 8 dagen
* 2 Eurodagen

Havenkermis

Schoolstraat, Almere Haven

wo 3 t/m zo 7 mei

Pinksterkermis

Esplanade, Almere Centrum

wo 31 mei t/m ma 5 juni
* 6 dagen

 

 

Najaarskermis

Esplanade, Almere Centrum

wo 20 t/m wo 27 september
* 8 dagen
* 2 Eurodagen

Poortkermis

Europalaan, Almere Poort

wo 18 t/m zo 22 oktober