Buurtsportclub Zeilen Almere POORT & DUIN

donderdag 10 augustus 2017

Ben jij tussen de 7 en 15 jaar en wil je kijken of je zeilen leuk vindt? Geef je dan snel op voor de Buurtsportclub Zeilen! Daar maak je in 6 woensdagmiddagen met veel plezier goed kennis met de jeugdzeilsport. En dat onder leiding van professionele, superleuke instructeurs.

Kom samen met je vrienden plezier maken op ons strand en water. Je krijgt je eerste zeillessen in de Optimist zeilboot. Zeilkleding, boten en begeleiding staan voor je klaar.

Locatie
De Buurtsportclub Zeilen wordt georganiseerd bij Regatta Center & Zeilschool Muiderzand op het terrein van Marina Muiderzand. De Marina ligt op een paar minuten fietsen van POORT en is op loopafstand van DUIN.

Vind je zeilen zo leuk dat je verder wil?

Dan kan je na afloop van de Buurtsportclub Zeilen verder bij Zeilschool Muiderzand. Daar haal je erkende CWO diploma’s en kan je daarna instromen in de Jeugdzeilvereniging Muiderzand. En dat allemaal op dezelfde fantastische locatie van Regatta Center Muiderzand!

Kinderen tussen de 7 t/m 15 jaar oud, in bezit van zwemdiploma niveau A.

Alles op een rijtje
6 woensdagmiddagen op:

13 september  04 oktober,
20 september 11 oktober
27 september 18 oktober

Leeftijd: 7-15 jaar
Tijdstip: 15:00 uur t/m 18:00 uur
Minimaal aantal deelnemers: 6
Maximaal aantal deelnemers: 12
Locatie: Regatta Center Muiderzand, IJmeerdijk 4, 1361 AA, Almere
Kosten: € 50,00 voor de gehele reeks.

Inschrijven: voor 28 augustus 2017 via Regattacentermuiderzand.nl