De Witte Olifant viert haar 15 jarig bestaan

vrijdag 14 juli 2017

Om te vieren dat De Witte Olifant Almere dit jaar 15 jaar bestaat, heeft ze in samenwerking met het VVV Almere een landschapsarchitectuur-tour georganiseerd voor alle kunstenaars, team-kunstenaars, stagiaires en vrijwilligers van De Witte Olifant

Met 45 man en vrouw zijn we dinsdag 11 juli onder leiding van stadsgids Marie-Josée Röselaers met een touringcar door Flevoland gegaan.
In het restaurant van Natuurpark te Lelystad werden we getrakteerd op een rijkelijke en overheerlijke lunch.
We eindigden de tour in de Groene Kathedraal van Marinus Boezem in Almere. Daar zijn we als Almeerse kunstenaars trots op.
Het was een zeer inspirerende tour en een stralende dag. Allerlei ideeën zoemen nog na in onze hoofden. Er komen vast weer mooie projecten van De Witte Olifant uit voort.

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Almere Clubkas Campagne.

Dankzij kunstwerkplaats De Witte Olifant, onderdeel van Philadelphia werk & begeleiding, worden talenten van mensen met een beperking op een kunstzinnige en creatieve wijze gestimuleerd en ontwikkeld, om zo hun integratie in de maatschappij te bevorderen.