Spoorloos-presentator Derk Bolt vertelt zijn verhaal in bibliotheek Stad

woensdag 6 december 2017

Een avond over de doodsangst, vermoeidheid en onzekerheid van zijn Colombiaans avontuur. Op woensdagavond 13 december ontvangt radio 2-presentator Bert Haandrikman in de nieuwe zaal van Bibliotheek Stad Spoorloos-presentator Derk Bolt en de Almeerse schrijver Michel Boll

De aanvang van de avond is 20.00 uur. Kaarten kosten € 6,50 voor bibliotheekleden en € 8,50 voor niet-leden en zijn verkrijgbaar via de website of bij de klantenservicebalie in de bibliotheek. Na afloop is er een meet & greet en signeren in het nieuwscafé.

Derk Bolt
In juni 2017 werden Derk Bolt en zijn vaste cameraman Eugenio Follender wereldnieuws toen zij werden ontvoerd door de Colombiaanse guerillabeweging ELN. Na een week werden beide mannen ongedeerd vrijgelaten. Vorige maand verscheen van Bolt zijn boek Ontvoerd; het complete verhaal. Deze avond vertelt hij over zijn Colombiaanse avontuur, de doodsangst, de vermoeidheid en de onzekerheid.

Michel Boll
De Almeerder Michel Boll, de rechterhand van Derk Bolt, debuteerde in 1995 met de verhalenbundel Kus me kus me kus me. Michel vertelt vanavond over zijn vierde boek, de psychologische roman Kalm Blijven.