STADSLANDGOED DE KEMPHAAN IN KERSTSFEREN OP 17 DECEMBER

donderdag 7 december 2017

Ben je al in de kerstsfeer? Dat gaat zeker gebeuren op de Kemphaan, waar Stad & Natuur het sfeervolle Kerstfestival organiseert. Zondag 17 december tussen14.00 en 19.00 uur is er voor jong en oud van alles te doen en te zien op het Stadslandgoed.

Bezoek de levende kerststal in de Schaapskooi, een prachtig schouwspel uitgevoerd door Theaterschool Almere. Buiten de Schaapskooi zingt een authentiek Dickenskoortje mooie Christmas Carols. Maak je eigen creatieve kerstdecoratie in een van de workshops en geniet van dans- en muziekvoorstellingen.

Workshops:
(2 strippen of € 3,00, strippenkaart a 5 strippen voor € 5,00, kaartverkoop ter plekke):

• Kaarsen maken: dompel je eigen kaars en klei er direct een kaarsenstandaard bij.
  • Bloemsierkunst: ben je standaard kerststukjes maken beu? Dan ben je hier aan het goede adres.
  • Kerstkunst bij de kerstbus
  • Broodjes bakken boven het houtvuur met Stad & Natuur.
  • Koken in kerstsferen, maak een voorgerechtje voor het kerstdiner. Direct opeten mag.
  • Gek op Lego? Bouw mee aan een prachtig winters landschap van LEGO.

Voorstellingen:
    (reserveer je kaartje a €1,00 voor de voorstellingen in de schaapskooi, overige gratis)

• Het kerstverhaal van de herbergier, door Theaterschool Almere en Gerard Poot opgevoerd in de schaapskooi. De herberg is vol als Jozef en Maria aankloppen.
  • Kerstdans verzorgd door Jouetta’s Danscentrum. Vrolijke kerstsongs en verschillende stijlen dans! Van klassiek tot street, alles is in kerstsferen!
  • Samen kerstliedjes zingen met Daniel van der Zee.  De mooiste en leukste kerstliedjes passeren de revue. Zing je mee?
  • Het Dickenskoor van de X-mas company. Een prachtig professioneel koor zingt je buiten tijdens de koude dagen toe. Geheel gekleed in Dickens stijl.
  • Harp door Eefje de Beuse-Proost De prachtige klanken van de harp brengen je helemaal in kerstsfeer. Mooie verhalen en gedichten komen er bovendrijven.
  • Accordeon en een prachtig verhaal door Bart Reindersma zal voor een goede en gezellige sfeer zorgen. Bart zal in de schaapskooi afsluiten met een prachtig verhaal over de kerst.

Meer informatie is te vinden op www.stadennatuur.nl