Kom je ook schaatsen bij ASV Almere?

dinsdag 14 november 2017

Vanaf medio november kan er ook weer geschaatst worden op de ijsbaan van het Schipperplein in het Stadscentrum van Almere (naast de Media Markt en PIT-museum).

Schaatsbaan Schipperplein
Op woensdag 22 november wordt de schaatsbaan op het Schipperplein (naast de Media Markt en PIT-museum) weer geopend met clinics. Er kunnen dan via Sportief Almere gratis lessen gevolgd worden op de woensdag- en vrijdagmiddag op het Schipperplein voor beginnende schaatsers. Dit gaat op een speelse manier: plezier in het schaatsen staat voorop. Opgeven voor deze schaatslessen kan via www.sportiefalmere.nl.

Gezelligheid en sportiviteit
ASV is een leuke, actieve vereniging. Er worden verschillende sportieve evenementen georganiseerd, zoals een mini-Elfstedentocht voor jeugdschaatsers, het trainingskamp voor wedstrijdschaatsers en jaarlijks gaat een grote groep recreanten een paar dagen naar de Weisssensee om daar een flink aantal kilometers te schaatsen. Bij voldoende vorst kan er geschaatst worden op de landijsbaan op het Fanny Blankers-Koen Sportpark.

Meer informatie over alle activiteiten van ASV, de lessen en inschrijven vind je op www.asv-almere.nl.

Foto: Maarten Feenstra