Kleurwedstrijd VVV Almere

Woensdagmiddag 30 november tussen 15.00 uur en 16.00 uur komt Sinterklaas op bezoek bij VVV Almere! Zorg dat je op tijd bent, want een uur lang is het één groot feest. Om stipt 15.00 uur start de prijsuitreiking van de Sinterklaas kleurwedstrijd. Hierna mag je natúúrlijk met Sinterklaas op de foto en krijg je ongetwijfeld van tekenpiet heerlijke pepernoten voorgeschoteld. Als afsluiter kunnen kids om 15.45 uur een ritje maken met het stadstreintje door Almere Centrum.

Wat is er te winnen?

Dit jaar zijn er wel heel veel prijzen te winnen voor de mooiste kleurplaten die ingeleverd worden in de VVV Almere winkel, namelijk:

- 4 vrijkaarten om te spelen bij Kids Playground
- Een gratis fotoshoot voor 3 personen bij Picture People
- 4 vrijkaarten voor een bezoek aan de exotische dieren van Almere Jungle
- Een Wintersurvival mét kampvuur voor 6 kinderen bij SEC Survivals
- 4 kaartjes om in de wereld van veiligheid te stappen bij Veiligheidsmuseum PIT
- 2 tickets voor je favoriete film bij Bioscoop Utopolis
- Een waardebon van €25,- bij Smullen & Spelen

Download hier

Kleurwedstrijd

Waar wacht je nog op? Haal je kleurstiften uit de kast, lever je ingekleurde kleurplaat in en zet de prijsuitreiking op 30 november 15.00 uur alvast in je agenda. Download de kleurplaat of haal hem op bij VVV Almere. Je kunt de kleurplaat t/m zondag 27 november inleveren bij VVV Almere in Almere Centrum (adres: De Diagonaal 199).

Bekijk hier alle activiteiten rondom Sinterklaas

Sinterklaaspakhuizen in Almere

Alvast een oproep van Sinterklaas aan alle vaders en moeders in Almere: in de sinterklaaspakhuizen liggen allerlei pakjes die de Sint rond 5 december gaat uitdelen. Help jij Sinterklaas en zijn Pieten met het vullen van het pakhuis? Als je gebruikt speelgoed in goede staat inlevert, mag je een mooi cadeautje meenemen! Zo heeft elk kind een sinterklaascadeautje om uit te pakken én help je de Sint ervoor te zorgen dat ieder speeltje een nieuw leven krijgt. Kijk hier waar de pakhuizen staan en wanneer je cadeautjes kunt inleveren en uitkiezen. Wil je je aanmelden als Hulppiet? Dat kan! Kom langs bij het wijkteam bij jou in de buurt.