De VVV winkel geeft je een hele goede indruk van Almere. Je vindt hier van alles over de stad. Je kunt hier terecht voor vragen, advies en nog veel meer. Onze medewerkers staan altijd voor jou klaar en hebben veel kennis over Almere. Vraag het ze en je krijgt zeker een goed antwoord. In Almere is er zoveel te doen. Dus wil je iets actiefs doen of toch liever relaxen? Vraag het in de winkel en ze stippelen alles voor je uit! Naast advies en informatie zijn ook veel producten die gekocht kunnen worden. Van een VVV bon tot aan een echt Almeers biertje, we hebben het allemaal!

VVV winkel buiten
VVV winkel binnen
VVV winkel

Kom lekker winkelen!

De VVV winkel bevindt zich midden in het centrum van Almere. De winkel is dan ook prima bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer. Ben je op zoek naar andere winkels in het centrum of wil je een leuke activiteit doen? Dan kun je hier altijd terecht.

De winkel staat vol met leuke Almere producten. Kleding, streekproducten, Doppers en nog veel meer. De producten zijn voorzien van het Almere logo of de bekende skyline van de stad. Dus als je op zoek bent naar een leuk cadeautje is de kans groot dat je hier slaagt. 

Na een bezoek aan onze winkel, kun je uiteraard ook komen shoppen in het grote centrum. Almere Centrum heeft een heel divers aanbod en is super modern! Als je in onze winkel niet slaagt, kun je altijd terecht bij de andere winkels bij ons in de buurt.

Cadeaubonnen 

Naast de leuke Almere producten, kun je hier ook cadeaubonnen kopen. VVV bonnen, bioscoopbonnen en theaterbonnen bijvoorbeeld. Ook dit zijn natuurlijk leuke cadeaus, voor jong en oud. Er zijn een aantal bedragen waar je tussen kunt kiezen. Natuurlijk kun je de bonnen ook online bestellen. 

 

Wandel- en fietsroutes

Heb je zin om een stukje te wandelen of te fietsen? Wij hebben meerdere wandel- en fietsroutes. Deze routes hebben verschillende thema's, zoals een architectuur route of een natuur route. Er is ook een verschil in lengte van de routes. Als je niet weet welke route je moet kiezen, kun je altijd aan onze medewerkers vragen welke het best bij jou past.

Wil je een fiets huren? Ook dan kun je bij VVV Almere terecht.