Almere Challenge Event

Het gratis voetbalevenement wordt georganiseerd door Almere City FC op 17 en 18 augustus 2019 in het YANMAR-stadion in Almere

Opnieuw zijn de Almeerse bedrijven YANMAR Europe B.V. en Loogman Carwash, mede-organisatoren. De eerste editie was een daverend succes. Daarom staat dit jaar voor de tweede keer het Almere Challenge Event op het programma: hét jeugdvoetbalevenement van Almere.

Het Almere Challenge Event is een toernooi waar jeugdteams tot 19 jaar in twee dagen sportief strijden om de eindzege. En dat zijn niet zomaar teams, maar elftallen van aansprekende, internationale profclubs.

Naast de mooie wedstrijden kan jong en oud zichzelf uitdagen en vermaken met spannende voetbalchallenges en e-games. Tijdens het Almere Challenge Event is ook de ontknoping van de speurtocht van Almere City FC naar de e-sporter, die de club een jaar lang vertegenwoordigt op gamegebied. Maar liefst 64 deelnemers hebben zich tijdens vier lokale voorrondes in Almere op de PlayStation gekwalificeerd voor de finale op beide dagen.

toelichting prijs Toegang is gratis.
Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 17 augustus 2019 10:45 19:30