Arrangement: Ontdek Almeerderhout

Ben je op zoek naar een afwisselende en spannende dag? Dan is dit arrangement geschikt voor jullie. Je gaat steppen, kanoën én je volgt een outdoorprogramma naar keuze.

Outdoorpark SEC Survivals biedt een actief dagprogramma aan met een spetterende kanotocht, een heerlijke lunch, een uitdagende outdooractiviteit en een mooie steptocht. Dat is pas een leuk dagje uit!

Je wordt ontvangen bij SEC Survivals met koffie en thee in de gezellige Pandahut of op het terras.
Je start met een outdoorprogramma naar keuze. Er is 2 uur gereserveerd voor een keus uit survival, boerengolf, zeskamp en teambuilding activiteiten. Wij maken graag samen een passend programma. 
Na dit avontuur nemen we pauze met koffie/thee en gebak. Als iedereen bijgekomen is van de inspanning liggen de kano’s klaar voor een tochtje door Almeerderhout, aan de rand van Almere. 
Op een klein gebied vindt je een grote afwisseling aan wonen, werken en natuur. Je vaart van het outdoorpark in het groen via een wetering met woonboten, langs een kasteelruïne, over de centrale plas met zicht op de skyline van Almere-Stad, langs een bedrijventerrein om terecht te komen in een culinaire oase. 
In restaurant Hemel op Aarde wordt je ontvangen voor een heerlijke en eerlijke lunch. Dit bestaat uit een assortiment ovenvers gebakken broodjes, belegd met Livarham, gebraden rosbief en makreelmayo, jonge boerenkaas, huisgemaakte eiersalade (chick on the move), verse fruitsalade, jus d’orange, melk, karnemelk en twee soorten biologische vruchtensap. 
Na de lunch komen we nog een keer in beweging. De kano’s laat je achter bij Hemel op Aarde en de steps staan voor je klaar. Op de step ga je in ongeveer 20 minuten door het bos weer naar het beginpunt, SEC Survivals.
Dit arrangement is te boeken vanaf 8 deelnemers en duurt ongeveer 5,5 uur.

Voor informatie zie website.

Verlaatweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
1358 AJ, Almere