Brasserie Bakboord

Innovation Lab vergaderlocatie in Almere. Op slechts 5 minuten vanaf de A6 (afslag Almere Haven) is in Brasserie Bakboord het Innovation Lab vergadercentrum gevestigd. De ideale locatie voor je zakelijke bijeenkomst; vergaderen, training of bijvoorbeeld productpresentatie.

Een moderne en inspirerende conferentie ruimte met prachtig uitzicht op het Gooimeer. De kleinere zaal is de perfecte ruimte voor een break-out sessie, terwijl de grotere ruimte, uitgerust met audiovisuele systemen, geschikt zijn voor een vergadering, lezing of presentatie. Je kunt vanaf 9 uur tot 23 uur terecht bij Bakboord voor je vergadering, in combinatie met lunch, diner of afsluitende borrel.

De mooiste dag van jullie leven, trouwen in Brasserie Bakboord
Een romantische huwelijksdag vraagt om een passende trouwlocatie aan het water. Brasserie Bakboord, gelegen aan het Gooimeer en de ingang van de jachthaven in Almere Haven is dé trouwlocatie van Almere. Zowel voor de huwelijksvoltrekking als receptie, diner en een fantastisch feest. Brasserie bakboord is een officiële trouwlocatie!

Groepsmogelijkheden:
Wil je voor een groep gasten een lunch, diner, receptie of feestavond organiseren in Almere Haven? Uiteraard wil je het erg goed verzorgd hebben. Wellicht heb je behoefte aan professionele ondersteuning omdat je zelf niet veel tijd hebt. Samen met jou organiseren wij een zeer succesvol event. In de zomermaanden kan er ook buiten op een van de drie terrassen gegeten of geborreld worden.
De maximale capaciteit voor een diner is 80 personen en voor een staande receptie 150 personen. Wij garanderen dezelfde ervaring en kwaliteit voor groepen als voor individuele gasten.

- Persoonlijke aandacht
- Van 2 tot 32 personen
- Van 9 uur tot 23 uur
- Op 5 minuten vanaf de A6
- 20 minuten vanaf Amsterdam
- Airconditioning
- Ruime parkeergelegenheid
- Gratis draadloos internet (WIFI)
- Combineren met lunch of diner
- Uitzicht op het Gooimeer
- 3 terrassen aan het water

Kijk op de website voor verschillende vergaderarrangementen!

Praktische informatie

Capaciteit
Aantal zalen 2

Veerkade Model.NdtrcItem.HouseNumber
1357 PK, Almere