Comedyclub Almere

Laat je verrassen, vermaken en huilen van het lachen door de comedians van Badaboom tijdens de ComedyClub Almere, iedere eerste donderdag van de maand in KAF!

Met tafeltjes dichtbij het podium en een bar in de zaal, toveren we onze Kleine Zaal open tot een echte Comedy Club. De Almeerse comedian Arie Koomen nodigt iedere keer bekend en onbekend comedytalent uit om een onvergetelijke avond aan zijn Almere te tonen.

MC’s Arie Koomen en Wilko Terwijn
Arie Koomen en Wilko Terwijn zijn afwisselend MC tijdens Comedy Club Almere. Als gastheer warmen zij het publiek op en kondigen de comedians aan. Arie Koomen speelde in het duo Arie & Silvester met Silvester Zwaneveld, waarbij zij zich vooral richtten op improvisatie. Tevens speelde hij vanaf juni 2004 in het programma De Lama's. Wilko Terwijn is onder andere bekend van De Grote Improvisatieshow op RTL4 en BNN's oudjaarsconference die hij samen met Arie Koomen deed. Hij zal met zijn directe vertellende stand-up stijl met een hoge grapdichtheid de avond presenteren.

Badadoom on Tour

Badaboom! wil comedy stimuleren waar het maar kan. Dus als ze de kans krijgen om een leuke professionele comedy avond te organiseren, of een spannende open mic? Nou, dan laten ze die niet liggen. En dus komen ze met Badaboom on Tour. Er wordt door het hele land getrokken met de leukste stand-up comedians.

toelichting prijs 12,50
Dag Van Tot Toelichting