Fietsarrangement Het Groene Geheim

Je houdt van fietsen in de vrije natuur? Dan heeft Lodgerie Het Groene Geheim het perfecte fietsarrangement voor je! Heerlijk fietsen in de prachtige Flevolandse bossen met een geheel verzorgde knapzak lunch. Uiteraard is er ook voldoende tijd ingepland voor luxe relaxen in onze exclusieve Lodgerie.

Het arrangement omvat 2 overnachtingen voor 2 personen in een zeer comfortabele en sfeervol ingerichte lodge met unieke badbeleving (incl. fles wijn)!
Dag 1: Je begint het arrangement met een welkomstdrankje op de Lodgerie, inchecken vanaf 15.00 uur, waarna je kunt genieten van een heerlijk 4 gangen diner Bij Brons Restaurant in Almere Haven.
Dag 2: De volgende ochtend geniet je eerst van een zeer smakelijk en uitgebreid ontbijt met verse streekproducten wat bij de lodge zal worden bezorgd op een door jou bepaald tijdstip. Daarna staan de fietsen klaar en kan de "Knapzak Beverroute" (40 kilometer) worden gefietst in de prachtige Flevolandse bossen. De knapzak is door ons gevuld met een verrassende lunch. Bij terugkomst kunt u onbeperkt pannenkoeken gaan eten bij "Dubbelop" op loopafstand van de Lodgerie. En daarna natuurlijk landelijk genieten in de luxe lodge.
Dag 3: Uiteraard serveren wij je op de laatste dag wederom een heerlijk ontbijt. Uitchecken voor 12.00 uur. De fietsen staan nog de gehele dag tot je beschikking. Ook zijn er prachtige wandelroutes in de buurt van de Lodgerie. Mogelijkheden te over.
Prijs van dit arrangement is € 225,00 per persoon op basis van 2 personen in 1 lodge.
Inclusief gebruik van de koffiemachine in de lodge met diverse soorten koffiecups en theesoorten en internet (vast en wifi).

Voor meer informatie zie website.

Michauxpad Model.NdtrcItem.HouseNumber
1358 AE, Almere