Film: The Sisters Brothers

Op vrijdag 7, zaterdag 8, dinsdag 11 en woensdag 12 december draait in het filmhuis in bibliotheek Stad de film The Sisters Brothers.

1850, het Wilde Westen is volledig in de ban van goudkoorts. De beruchte huurmoordenaars en broers Eli en Charlie Sisters krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm op te sporen. Daarbij krijgen ze de hulp van de sluwe Morris. Warm laat zich echter maar moeilijk vangen en wat begon als een routineopdracht, wordt al gauw een erbarmelijke en gevaarlijke tocht naar de andere kant van het land. Maar is Morris eigenlijk wel te vertrouwen en wat is Warm's geheim dat hem zo waardevol maakt? Meer en meer begint Eli zich af te vragen waar hij in hemelsnaam aan begonnen is.

The Sisters Brothers is een verrassend gevoelige, grappige maar ook met vlagen gewelddadige western over twee huurmoordenaars. De film was een van de hoogtepunten op het filmfestival van Venetië.

toelichting prijs Leden € 7,50 niet-leden € 9,-
Dag Van Tot Toelichting