Forever Young Festival

Het Forever Young Festival is hét festival voor iedereen die jong van geest is én 65 jaar of ouder. Het evenement vindt plaats op 21 augustus op de Esplanade in Almere Centrum.

Aan de rand van het prachtige Weerwater in Almere Centrum vindt - na het grote succes van vorig jaar- de tweede editie van het jaarlijks terugkerende Forever Young Festival plaats. De Esplanade is omgetoverd tot een groot feestelijk terrein. De enorme diversiteit aan onder andere prachtige unieke spiegeltenten, kleine theatertentjes, workshops, een reuzenrad, ludieke straatartiesten, de sfeervolle aankleding en een nostalgische kermis zorgen voor een onvergetelijke dag! Uiteraard ook met veel muziek en vele bekende artiesten.

Ook dit jaar mag Forever Young Festival weer rekenen op ambassadeurs François Boulangé, Marijke Helwegen, Henny Huisman en Bert van Leeuwen die zich inzetten als vertegenwoordigers van het mooie festival.
Naast deze ambassadeurs is het festival ook trots op hun leden van het Comité van Aanbeveling, te weten zangeres, presentatrice en actrice Mariska van Kolck en zangeres Antje Monteiro.
Ook zij steunen dit festival-initiatief en dragen 65-plussers in Nederland een warm hart toe.

Kaarten à € 12,50 verkrijgbaar via de website.

Praktische informatie

Prijs
toelichting prijs Kaarten à € 12,50 verkrijgbaar via de website
Woensdag 21 augustus 2019 Vanaf 10:00 tot en met 20:00

Esplanade 10 Model.NdtrcItem.HouseNumber
1315 TA, Almere