Gasterij De Oostvaarders

Gasterij De Oostvaarders vind je op de begane grond van het Natuurbelevingcentrum. Er worden allerlei heerlijke gerechten geserveerd van een uitgebreide high tea tot een verrassende maaltijdsalade. Ook aan de kleintjes is gedacht met superlekkere pannenkoeken. De pure smaak van de biologische ingrediënten staat voorop. In het restaurant aan de Oostvaardersplassen wordt met veel passie op ambachtelijke wijze de heerlijkste gerechten en hapjes bereid. Je kunt aanschuiven aan één van de tafeltjes met een fantastisch uitzicht over de Oostvaardersplassen.

Als je geluk hebt zie je tijdens je verblijf één van de grote grazers. Deze dieren lopen vaak in grote kuddes nabij het Natuurbelevingcentrum. Elk seizoen valt er iets te beleven.

Velen gingen je al voor. Vanaf Gasterij De Oostvaarders starten een aantal wandelingen en fietstochten om de verrassende natuur van de Oostvaardersplassen te ervaren. Neem de tijd om intens te genieten van dit bijzondere natuurgebied. De Oostvaardersplassen is een uitgestrekt natuurgebied met plassen en woeste landschappen. De natuur mag er onbelemmerd haar gang gaan. Kenmerkend voor het gebied zijn de grote grazers: edelherten, konikpaarden en heckrunderen. Ook vind je er veel andere bijzondere dieren, planten en vogels, met als absoluut hoogtepunt de zeearend.
 
Vergaderen bij Gasterij De Oostvaarders staat garant voor een inspirerende bijeenkomst! Weg uit de normale omgeving en de hectiek van alledag. De bijeenkomst kan inclusief catering verzorgd worden en er wordt graag meegedacht over een eventueel randprogramma met natuurlijke en/of actieve ingrediënten.

Voor informatie zie website

Praktische informatie

Dag Van Tot
Zondag 10:00 17:00
Maandag 10:00 17:00
Dinsdag 10:00 17:00
Woensdag 10:00 17:00
Donderdag 10:00 17:00
Vrijdag 10:00 17:00
Zaterdag 10:00 17:00

Oostvaardersbosplaats Model.NdtrcItem.HouseNumber
1336 RZ, Almere