Haddock groepsaccomodaties

Haddock Watersport heeft, naast een eetcafé met zaalverhuur, een zeilschool en een jachthaven, ook mogelijkheden voor groepsovernachtingen.

De blokhutten die in het verleden in de zomermaanden gebruikt werden voor de watersportkampen hebben een opknapbeurt gehad en zijn nu geschikt voor allerlei groepen zoals bijvoorbeeld studenten,  schoolklassen of vrijgezellenuitjes. In de blokhutten is geen douche en toilet aanwezig, maar op 10 meter afstand staat een sanitairgebouw met 6 douches en 6 toiletten. 
Ook is Haddock in het trotse bezit van een woonark die verbouwd is tot een knusse groepsaccomodatie bestaande uit twee kamers met 6 slaapplaatsen per kamer. In de ruimte tussen de kamers zijn een douche, toilet en keukenblok met koelkast aanwezig.
Er kan in geen van de verblijven worden gekookt, maar in de haven van Haddock is een gezellig eetcafé dat 7 dagen in de week geopend is voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Tevens kan er voor groepen altijd een dagmenu, buffet of barbecue verzorgt worden in overleg en bied Haddock diverse activiteiten aan waaronder zeilen, kanoën, drakenboot varen en survivaltochten.

Archerpad Model.NdtrcItem.HouseNumber
1324 ZZ, Almere