Haddock Jachthaven

Jachthaven Haddock is gelegen aan de Zuidoever van het Weerwater, tegenover het stadshart in het midden van Almere. De haven bied plaats voor 400 boten in het water en 80 boten op trailers op de wal en is onder andere voorzien van een toiletgebouw, een drinkwaterpunt en een trailerhelling. Passanten zijn altijd welkom en hoeven niet van tevoren te reserveren, tenzij de boot waarmee ze komen langer is dan 10 meter, dan wordt vriendelijk verzocht om dit van tevoren te melden zodat er plaats vrij gehouden kan worden.

Haddock Watersport bestaat ook uit een eetcafé met zaalverhuur, zeilschool, bootverhuur en Bed & Breakfast, waardoor er altijd voldoende te zien en te doen is en je voor een maaltijd en drankje het terrein niet af hoeft. Wil je Almere en omgeving verkennen dan is de bushalte op 5 minuten lopen vanwaar diverse bussen rijden door heel Almere maar ook naar Amsterdam en Hilversum.
Ook kan Jachthaven Haddock je van dienst zijn bij het uit het water halen, trailerverhuur en bootvervoer over zowel het water als op een trailer.

Archerpad Model.NdtrcItem.HouseNumber
1324 ZZ, Almere