Haddock Watersport

Haddock Watersport in Almere, een veelzijdig watersportcentrum. Naast de gezellige zeilschool voor zeil-, kano-, en windsurfcursussen vindt u hier een sfeervol en ruim eetcafé en mooie jachthaven. Bij de zeilschool kunt u ook terecht voor de verhuur van diverse motor- en zeilboten. Tevens worden er (water)sportactiviteiten voor feestjes, bedrijven en/of scholen georganiseerd. Dit alles gecombineerd met de centrale ligging langs de A6 bij Almere Stad maakt Haddock Watersport tot hét watersportcentrum van Flevoland! Bijzonder zijn de overnachtingsmogelijkheden bij Haddock.

Haddock Watersport verhuurt kano’s, motorbootjes en boottrailers vanaf de jachthaven aan het Weerwater en Zeilboten, type Valk, vanaf de havenkom in Almere Haven.
Voor het huren van een open motorbootje is geen vaarbewijs of ervaring vereist, een medewerker van Haddock helpt u op weg en u krijgt een waterkaartje en handige tips mee.
Kano’s zijn er in 1-persoons, 2-persoons en 3-persoons uitvoering, ook grotere groepen, schoolklassen of bedrijven kunnen bij Haddock terecht voor het huren van kano’s, eventueel met instructeur.

Vanaf het Weerwater kunnen mooie tochten gevaren worden naar bijvoorbeeld het Beatrixpark, de Leeghwaterplas of de Noorderplassen.
Vanaf de havenkom in Almere Haven kunnen Valken worden gehuurd, zeilervaring is hierbij wel een vereiste.
Door de ligging aan het Gooimeer kunnen er vanaf Almere Haven geweldige dagtochten worden gemaakt met een zeilboot naar bijvoorbeeld de haven van Huizen, Naarden, Muiden of Spakenburg.

Ook voor een feestje of bedrijfsuitje kun je bij ons terecht.

Na een heerlijke tocht over het water is het terras van Eetcafé Haddock een prima plek om de dag af te sluiten met een maaltijd en een drankje.
 

Praktische informatie

Verhuur
Zeilboten Ja
Kano's Ja
Doelgroep
kinderen Ja
groepen Ja
gezinnen Ja
jongeren Ja
volwassenen Ja

Archerpad Model.NdtrcItem.HouseNumber
1324 ZZ, Almere