Haddock Watersport

Haddock Watersport in Almere, het veelzijdige watersportcentrum dat voorheen zijn onderkomen aan ’t Weerwater had, is vanaf april dit jaar gevestigd op een nieuwe plek aan de Gooimeerdijk in Almere Haven. Naast de gezellige zeilschool voor zeil-, en windsurfcursussen, snuffelweken en watersportkampen vindt u hier een gezellige beachbar waar je vanaf deze zomer terecht kunt voor heerlijke lunchgerechten en tapas. Bij de zeilschool kunt u ook terecht voor de verhuur van open motor- en zeilboten. Tevens worden er watersportactiviteiten voor feestjes, bedrijven en/of scholen georganiseerd. Dit

Haddock Watersport verhuurt kano’s vanaf het nieuwe adres en motorboten en Zeilboten, type Valk, vanaf de havenkom in Almere Haven.
Voor het huren van een open motorboot is geen vaarbewijs of ervaring vereist, een medewerker van Haddock helpt u op weg en u krijgt een waterkaartje en handige tips mee.
Kano’s zijn er in 1-persoons, 2-persoons en 3-persoons uitvoering, ook grotere groepen, schoolklassen of bedrijven kunnen bij Haddock terecht voor het huren van kano’s, eventueel met instructeur.
Vanaf de havenkom in Almere Haven kunnen Valken worden gehuurd, zeilervaring met deze boot is hierbij wel een vereiste.
Door de ligging aan het Gooimeer kunnen er vanaf Almere Haven geweldige dagtochten worden gemaakt met een zeilboot naar bijvoorbeeld de haven van Huizen, Naarden, Muiden of Spakenburg.

Na een heerlijke tocht over het water, of onderweg tijdens een fiets- of wandeltocht, is het gloednieuwe terras van beachbar Haddock een prima plek om de dag af te sluiten met een maaltijd en een drankje. 

Surfstrand Haven Model.NdtrcItem.HouseNumber
1353 CT, Almere