InloopSpreekuur Cultuurscout Almere stad

Heb je als kunstenaar of cultuurmaker een mooi plan wat goed is voor de stad, dan nodig ik je uit om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ik ben Foktje Verhoef, cultuurscout voor het Cultuurfonds Almere. Mijn wens is dat er meer Almeerse cultuurmakers de kans nemen om op een bijzondere wijze levendigheid te brengen in de stad. Heb je een idee, kom langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Het Cultuurfonds Almere zet zich in voor een sterkere culturele sector, een levendig en cultuurrijk Almere op langere termijn. We investeren in ondernemerschap, innovatie, talent en creativiteit. We moedigen aan om meer samen te werken, met elkaar én andere sectoren.
We zijn een stimuleringsfonds en doen dat onder andere door het verstrekken van een financiële bijdrage aan cultuurmakers en organisaties in alle disciplines, van amateur tot professioneel.

www.cultuurfondsalmere.nl
stad@cultuurfondalmere.nl

toelichting prijs Toegang is gratis.
Maandag 1 juli 2019 Vanaf 13:30 tot en met 14:30

Stadhuisplein 101 Model.NdtrcItem.HouseNumber