Jeugdtheater: Een huis voor Harry (2+)

Op zondag 27 januari is in de nieuwe zaal in bibliotheek Stad om 15.00 uur de jeugdtheatervoorstelling 'Een huis voor Harry'te zien.

Voorstelling gebaseerd op het Prentenboek van het Jaar 2019 over Harry de huiskat die het liefste binnen zit. En als hij dan een keer buiten is verdwaalt hij hopeloos.

Harry de huiskat doet niets liever dan binnen zitten. Hij komt nooit buiten. Tot vandaag. Vandaag verleidt Vera Vlinder Harry om buiten te spelen. Al spelend raakt Harry steeds verder van huis. En dan ineens is Vera Vlinder verdwenen en is Harry alleen. Waar is Vera? En waar is zijn huis eigenlijk?
Harry zoekt hoog en Harry zoekt laag. Harry zoekt links en Harry zoekt rechts. Weg is Vera en weg is zijn huis. Harry is verdwaald. Maar met de hulp van alle kinderen in de zaal kan Harry vast de weg naar huis weer terugvinden.
De voorstelling is gebaseerd op het Prentenboek van het Jaar 2019 Een huis voor Harry van Leo Timmers.

toelichting prijs Leden € 6, 25 | niet-leden € 8,25
Zondag 27 januari 2019 Vanaf 15:00 tot en met 16:00