Jeugdtheater: Mister Anansi leert de wereld lachen (6+)

Op zondag 30 juni is meesterverteller Wijnand Stomp aanwezig in bibliotheek Stad met de voorstelling 'Mister Anansi leert de wereld lachen.

De spin Anansi vindt het maar niks dat alle verhalen in de wereld ‘De verhalen van Nyankopon’ worden genoemd. Hij gaat Nyankopon, de Afrikaanse hemelheer, vragen of al die mooie verhalen niet zijn naam mogen dragen. Deze stemt toe op voorwaarde dat de kleine spin drie levensgevaarlijke opdrachten uitvoert…
Kom ook luisteren en genieten van de vrolijke avonturen van die kleine spinnenman Anansi verteld door een van de beste vertellers van Nederland, Wijnand Stomp.
Een voorstelling in het kader van Keti Koti, de jaarlijkse Surinaamse feestdag ter viering van de afschaffing van de slavernij (1 juli)

toelichting prijs Leden € 6, 25 | niet-leden € 8,25
Zondag 30 juni 2019 Vanaf 15:00 tot en met 16:00