Jeugdtheater: PAK'M

Op zondag 27 januari gaat peutervoorstelling PAK'M in Première: Een wervelende theaterervaring voor drie jaar én ouder van Theatergezelschap BonteHond. PAK'M speelt om 11:00 én 15:00 uur

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?

Drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren vechten in een tv-studio om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep.

Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.
PAK’M is de opvolger van de peuterhit AaiPet die de afgelopen drie jaar meer dan dertignduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. Wederom met medemaker en componist Wim Conradi en acteur Dionisio Matias.

Praktische informatie

Prijs
toelichting prijs 12,50
Dag Van Tot Toelichting
Dinsdag 30 april 2019 10:00 10:40
Dinsdag 30 april 2019 12:30 13:10

Esplanade 10 Model.NdtrcItem.HouseNumber
1315 TA, Almere