Kids Playground Almere

Het mooiste speelparadijs vind je bij Kids Playground Almere: een overdekte speeltuin met glijbanen, ballenbakken, klimrekken en nog veel meer!

Kids Playground is een groot indoor speelparadijs waar kinderen van 0 tot 12 jaar zich een dag lang kunnen uitleven. De peuterhoek met ballenbak, springkussens en glijbanen is speciaal voor de peuters van 0-4 jaar en hun ouders/begeleiders. De grotere kinderen (5-12 jaar) spelen in uitdagende structuren op diverse niveaus met een ball-lifter, glijbanen, Power Tower, tunnels, trampolines, springkussen en nog veel meer. 

Tussen het spelen door kunnen de kinderen dansen in de kinderdisco waar feestelijke typetjes zorgen voor een spetterend dansfestijn voor jong en oud. Daarnaast organiseert het Kids team wekelijks wisselende activiteiten zoals thema-dagen, schminken, spelletjes enz. 

Het speelparadijs is uitgerust met een ruim en overzichtelijk restaurant waar ouders/begeleiders zich kunnen terugtrekken en genieten van wat lekkers. Het restaurant biedt uitzicht op de speelstructuren waardoor ouders, samen met het vakkundige team van Kids Playground, altijd een oogje in het zeil kunnen houden. 

Kids Playground is de ideale locatie voor het vieren van kinderfeestjes. Daarnaast is de locatie in Almere zeer geschikt voor schoolreisjes. Op de website staat alle informatie en de speciale verjaardag- en schoolreisarrangementen. 

Gegarandeerd een dag plezier dus bij Kids Playground!

Praktische informatie

Voor kinderen
Speeltuin Ja
Doelgroep
kinderen Ja
gezinnen Ja

Dag Van Tot
Zondag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 18:00
Vrijdag 10:00 18:00
Zaterdag 10:00 18:00

* Tijdens de schoolvakanties is Kids Playground 7 dagen per week geopend van 10.00 - 18.00 uur.

Trekweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
1338 GA, Almere