Klassieke muziek: AJSO Slotconcert

Stichting Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) presenteert een fantastisch slotconcert met maar liefst 4 orkesten op het podium van KAF.

Het seizoen zit er bijna op en dat betekent: tijd voor het AJSO-Slotconcert. Tijdens dit concert hoort u het AJSO-toporkest. Dit orkest staat onder leiding van Hans Welle. Onder leiding van Daan Welle laten de tieners van het Juniororkest en de kinderen van de Orkestklas van zich horen. De Strijkersklas van Harry Vogel geeft eveneens acte de présence.

Het concert is een unieke gelegenheid om te zien hoe de leden zich het afgelopen jaar hebben ontwikkeld, maar het is vooral een leuke middag vol speelplezier. Aan het einde van het concert spelen alle orkesten traditiegetrouw samen een slotstuk.

toelichting prijs 12,50
Vrijdag 28 juni 2019 Vanaf 19:30 tot en met 21:00