Klimpark Fun Forest

Op zoek naar een uniek en uitdagend bedrijfsuitje? Kijk dan eens voor een arrangement bij Klimpark Fun Forest. Bij Fun Forest kun je kiezen uit 2 verschillende activiteiten. Uiteraard is ook een combinatie van het onderstaande mogelijk (vanaf 8 personen): Klimmen in het Fun Forest of Teambuilding op het veld.

Het Klimpark Fun Forest Almere heeft vijf verschillende parcoursen met lange tokkelbanen. Sommigen hebben een lengte van wel meer dan 150 meter! Door de opbouw in moeilijkheidsgraad, is het klimpark interessant voor zowel jong en oud.

Kinderen kunnen er al vanaf 8 jaar (vanaf een lengte van 1.30 meter) komen klimmen, in dat geval wel onder begeleiding van een volwassene. Het klimmen bij Klimpark Fun Forest duurt circa 3 uur. Speciaal voor kinderen tussen de 8 en 11 jaar is er het Monkey parcours, een 4 meter hoog parcours dat verboden is voor volwassenen. Ideaal voor een kinderfeestje!

Honger gekregen na het klimmen? Ga lekker smullen bij Dubbel-Op of Buitengewoon Lekker! 

Praktische informatie

Vanaf Vrijdag 1 april 2016 tot en met Maandag 31 oktober 2016

Dag Van Tot
Zondag 12:00 17:00
Zaterdag 12:00 17:00

* Per periode zijn de openingstijden verschillend. Wij raden aan om de website van Fun Forest te bekijken voor de actuele openingstijden.

Kemphaanlaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
1358 AC, Almere