L'Hivernage

L'hivernage biedt topservice voor de bedrijven in onze omgeving door hoogstaande lunch, vergader- en trainingsfaciliteiten aan te bieden. Daarnaast bieden zij de mogelijkheid aan particulieren en bedrijven om in de avonden en in de weekenden trouwerijen en evenementen op onze locatie te houden.

Binnen het Quality Center / L'hivernage beschikken zij over twee volledig uitgeruste opleidingsruimten met beamer, audio, video en flip-overs. In de opleidingsruimten is ruimte voor 12 tot 50 personen. Indien je een seminar of congres wilt organiseren, kunnen zij je een grotere ruimte aanbieden tot 250 personen. Hierbij kunnen zij je ook voorzien van de nodige hapjes en drankjes vanuit het kwaliteitsrestaurant.

Zij bieden je de ideale locatie aan voor al uw bruiloften, recepties, bedrijfsfeesten, schoolfeesten en culturelebijeenkomsten aan. L’hivernage beschikt over twee zalen met een totale capaciteit van 500 personen. De zalen zijn voorzien van alle gemakken die je naar eigen wens kunt inrichten. De zalen kunnen ook, zonodig, in tweeën worden gedeeld. De ideale plek om het makkelijk te maken voor al je gasten.

Praktische informatie

Doelgroep
kinderen Ja
groepen Ja
zakelijk Ja
Eetgelegenheid
Nationaliteit keuken Internationaal

Transistorstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
1322 CG, Almere