Natuurcamping de Kemphaan

Natuurcamping de Kemphaan beschikt over drie typen kampeerplaatsen: kampeerplaatsen voor een caravan, tent, trekkerstent of kampeerplaatsen voor camper.

Natuurcamping de Kemphaan ligt op het stadslandgoed de Kemphaan in Almere en beschikt over diverse faciliteiten. Natuurlijk zijn de gebruikelijke faciliteiten beschikbaar. Onze kampeerplekken hebben een stroomvoorzieninig, er is een goed verzorgd toiletgebouw, een emergency corner waar je terecht kunt voor een bandenplakset, startkabels, tekentangen, een ehbo doos of (laten we het niet hopen) een brandblusser. Wil je de omgeving verkennen dan kun je terecht bij onze info corner waar u informatie en wandel- en fietsroutes kunt vinden. Ook is er op de camping gratis draadloos internet in onze internetcorner. 
 
Verdeeld over het terrein staan diverse picknick tafels. Geniet hier van het ontbijt, de lunch of het diner. ’s Avonds kun je heerlijk bijkomen bij de kampvuurplaats waar je kunt genieten van de rust. Als jij de marshmallows meeneemt, zorgen wij dat het haardhout in het houthok is bijgevuld. Dit mag je gratis pakken. Op onze camping mag je ook barbecueën. Ben je deze vergeten? Geen punt. Je kunt ook een barbecue bij ons huren. 
 
Faciliteiten kinderen
Voor de kinderen zijn er ook diverse faciliteiten. Zo is er een spelletjes/boekenkast met o.a. joule de boules, een dartbord, scrabble, pokemon, monopoly, en leuke andere spelletjes. Als ze veel energie hebben, kunnen de kids zich uitleven op ons speelveld met glijbaan, klimrek en trampoline. Beginnen de aapjes zich te vervelen? Ga dan echte aapjes kijken en loop dan eens de apenroute van Stichting Aap!

Kemphaanpad Model.NdtrcItem.HouseNumber
1358 AC, Almere