Pinkster Outdoor Event, het leukste gezinsuitje!

Een evenement vol leuke outdooractiviteiten voor jong en oud! Volop gezelligheid en vermaak, 1e en 2e Pinksterdag.

Activiteiten, Eten & Drinken en Relaxen

Het Pinkster Outdoor Event is een feest voor jong en oud, vol outdooractiviteiten en gezelligheid.

Op 1e en 2e Pinksterdag ben je welkom bij Outdoorpark SEC Almere voor dit vrolijke evenement.

Pinksteren Activiteiten

Er is veel te beleven: boogschieten, kanovaren, watertrampoline, lasergame, kruisboog- en luchtbuksschieten (v.a. 18 jr), boeren midgetgolf, twister, vlotvaren, lopen op het water in een doorzichtige bol, bungee-run, hindernis-run, schieten met een reuze katapult en nog veel meer.

Er is een springkussen, doe mee aan de hoepelworkshop of laat je toekomst voorspellen door een heuse waarzegster. Voor de allerkleinsten is er een baby-speelweide.

Laser kleiduifschieten
Een nieuwe en uitdagende activiteit op het Pinkster Event is het Laser Kleiduifschieten. Met een omgebouwd jachtgeweer schiet je met een infrarood laser op gelanceerde kleiduiven.

Pinksteren Beleven

Alle terrassen zijn open en op het grasveld kun je heerlijk relaxen. Neem je eigen picknickmand mee en een lekker kleed om op te zitten. Natuurlijk is ook de keuken van het outdoorpark open.

Rond vijf uur gaan de barbecues aan. Die kun je vrij gebruiken, neem lekker zelf je eten mee. Of kies je hapjes bij een van de kraampjes. Zoek een fijn plekje in het gras of aan een van de picknicktafels en geniet!

Gratis Activiteiten

Je betaalt per dag eenmalig € 8,50 p.p. entree en kunt daarna net zoveel activiteiten doen als je wil. De activiteiten zijn de hele dag beschikbaar zonder kosten. Kinderen t/m 3 jaar gratis.

Praktische informatie

Prijs
toelichting prijs € 8,50 per dag per persoon
Dag Van Tot Toelichting
Zondag 9 juni 2019 12:30 19:30
Maandag 10 juni 2019 12:30 19:30

Verlaatweg 2 Model.NdtrcItem.HouseNumber
1358 AJ, Almere