Restaurant Hudson Bar and Kitchen

Hudson Bar and Kitchen ligt midden in het winkelcentrum op het restaurantplein Belfort in Almere Centrum. Dit restaurant heeft een Amerikaanse keuken en hier kun je genieten van heerlijke huisgemaakte 100% beefburgers, diverse steaks, zalm, kipsate, krabburgers etc. Aan de vegetariërs is ook gedacht: neem bijvoorbeeld de heerlijke Chili Sin Carne en de Vegetarische Quarter Pounder, beiden van de welbekende Vegetarische Slager. Uiteraard kun je bij Hudson Almere ook terecht voor een lekkere lunch zoals o.a. de club sandwhich, kipsate, diverse tosti’s, kip teriyaki, zalm.

Je kunt plaats nemen op één van de twee verdiepingen met sfeervolle nisjes en intieme hoekjes. In de zomermaanden kan je genieten op het zonnige loungeterras van heerlijke wijnen, cocktails, smoothies onder het genot van de Lazy Sunday Nacho’s of divers bittergarnituur. Voor de bierliefhebbers: je kunt kiezen tussen maar liefst 21 verschillende soorten biertjes!

Ga je graag naar de film? Wat dacht je van een van de twee bioscooparrangementen waarbij je een heerlijk diner kunt combineren met de film. Iedere laatste vrijdag van de maand is er Cocktailavond. De barmannen shaken dan voor jou de lekkerste cocktails voor maar € 5,=!

De bovenverdieping van Hudson Almere beschikt -net als beneden- over een bar met o.a. biertaps en is zeer geschikt voor zowel een privéborrel, verjaardag, meeting of bedrijfsfeest. 
 

Praktische informatie

Dag Van Tot
Zondag 12:00 22:00
Maandag 17:00 22:00
Dinsdag 12:00 22:00
Woensdag 12:00 22:00
Donderdag 12:00 22:00
Vrijdag 12:00 22:00
Zaterdag 12:00 22:00

Belfort Model.NdtrcItem.HouseNumber
1315 VB, Almere