Specials: Krishna Das

Krishna Das, een Amerikaanse zanger heeft een groot Kirtan concert op 26 juni in KAF. Zing samen met hem het mantra en zuiver je hart.

PEACE OF MY HEART TOUR 2019
De legendarische Amerikaanse zanger Krishna Das, ook wel de rock star van de mantra genoemd, geeft een groot Kirtan concert op woendag 26 juni. Hij heeft een bijzondere bezielde stem die je diep zal raken en deelt vol liefde en humor over zijn spirituele levensreis. Het samen zingen van mantra's is een manier om het hart te zuiveren. Laat alles los en zing!

“Chanting breaks down the difference between the inside and the outside. It’s about having a heart that never shuts down, that nothing can shut down.” Krishna Das

ENG:
What a gift! The legendary Kirtan artist Krishna Das will be back in The Netherlands to give a big concert on June 26th 2019 at KAF. He has a remarkable soulful voice that touches the deepest chord in every listener. What a joy to come together and sing our hearts out.

toelichting prijs 50,00
Woensdag 26 juni 2019 Vanaf 19:30 tot en met 21:00