Tante Truus

Tante Truus is een horecagelegenheid en winkel in één. Gezellig, sfeervol en midden in de stad. Geniet van de zelfgebakken appeltaart en de bijzonder vriendelijke bediening. Bij Tante Truus kun je tevens terecht voor lunches-, borrel- en cateringopdrachten. Op mooie dagen is het ook heerlijk genieten op het zonnige terras. Het pand is toegankelijk voor rolstoelen en heeft een invalidentoilet.

Je kunt er eten en drinken en de zoete lucht van de snoepwinkel opsnuiven, maar je kunt ook komen genieten van de kunst of om lekker even bij te babbelen onder het genot van de beroemde, zelfgemaakt appeltaart. Of ben jij een meer avontuurlijk type en durf jij sprinkhanen te eten? 

Ook gezinnen kunnen goed terecht bij Tante Truus. Zo is er een speciale speelhoek, ruimte voor de kinderwagen en een lekker kindermenu.

Tante Truus is méér dan alleen een eetgelegenheid. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking of psychiatrische stoornis met veel plezier en toewijding in zowel de bediening als de keuken.

Het pand is toegankelijk voor rolstoelen en heeft een invalidentoilet.

Praktische informatie

Dag Van Tot
Maandag 11:00 17:00
Dinsdag 09:00 17:00
Woensdag 09:00 17:00
Donderdag 09:00 17:00
Vrijdag 09:00 17:00
Zaterdag 09:00 17:00

Marktmeesterstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
1315 GD, Almere