Theater: Assepoester - eindshow 2019

Onder leiding van Marianne de Hont vertelt balletschool Almere het verhaal van Assepoester. De dansvoorstelling is op 30 juni te zien in KAF.

De vader van het jonge meisje Assepoester is weduwnaar, hij is hertrouwd omdat hij zijn dochter graag een nieuwe moeder wilde geven. Zijn tweede vrouw, de stiefmoeder van Assepoester, had zelf ook twee dochters. Korte tijd na hun huwelijk overlijdt de vader van Assepoester, waarna haar stiefmoeder in werkelijkheid een erg gemene en jaloerse vrouw blijkt. Zij en haar dochters dwingen Assepoester om hun dienstmeid te zijn. Bij alle huishoudelijke klusjes die ze moet doen krijgt Assepoester hulp van de bosdiertjes en de hond die rondom en in het huis wonen.

Op een dag ter afleiding, zet Assepoester de tv aan. Daar begint net het 8 uur journaal met een aankondiging van het aankomende bal van de kroonprins. Het hele toneel stroomt vol met allerlei media (traditionele media, fotografen, kranten, tijdschriften, televisie, radio) die het nieuws verkondigen.

Een mediagekte breekt los, de vrijgezelle kroonprins geeft een bal.

Hij is op zoek naar een partner!

Er heerst landelijke hysterie.

Hoe zal het aflopen......?

Praktische informatie

Prijs
toelichting prijs 16,50
Dag Van Tot Toelichting
Zondag 30 juni 2019 12:00 13:00
Zondag 30 juni 2019 16:00 17:00

Esplanade 10 Model.NdtrcItem.HouseNumber
1315 TA, Almere