Theater: Bambi - Bambie 0 (Try-out)

Op zaterdag 9 februari is Bambi te zien met Bambi 0, een filosofische en fysieke slapstick over de treurnis èn de schoonheid van de mislukking.

In Bambie Nul gaan Paul van der Laan en Jochem Stavenuiter terug naar de basis: samen op de vloer uitzoeken waar het om gaat in een voorstelling zonder vooropgezet concept of plan. Dat begint ongeveer zo: twee mannetjes zijn op zoek naar de Betekenis der Dingen. Zij trekken zich terug in hun absurdistisch universum en doen doelgericht onderzoek naar het leven, moeder natuur, het wonder der techniek, de liefde en Het Hogere, maar staan zichzelf daarbij in de weg. Hun denkramen zijn te klein en misschien maken ze alles wat onderzocht wordt wel per ongeluk kapot.

Bambie Nul is filosofische en fysieke slapstick over de treurnis èn de schoonheid van de mislukking. Inspiratiebronnen zijn Flauberts roman Bouvard & Pécuchet, het onverwoestbare nummer Ne me quitte pas en het zwarte schilderij van Malevich (onder het motto ‘Dat kan mijn kleine zusje ook’). Bambie telt al meer dan twintig jaar mee met beeldend, poëtisch en geestig theater over figuren die worstelen met krachten die hun lichamen te boven gaan. Jochem Stavenuiter is de artistiek leider en speelt ook, samen met Paul van der Laan.

Praktische informatie

Prijs
toelichting prijs € 10 / € 8
Zaterdag 9 februari 2019 Vanaf 20:30 tot en met 22:00

Markt 43 Model.NdtrcItem.HouseNumber
1354 AP, Almere