Toneel: Vijand van het volk

Op 26 september en 5 oktober speelt Theater Suburbia het stuk 'Vijand van het volk'. De voorstelling gaat over politieke intriges, fake news en integriteit. De voorstelling is te zien in KAF.

Aangrijpend, spannend, oergeestig en nog steeds actueel: de Noorse schrijver Henrik Ibsen schreef Vijand van het volk in 1882. Deze moderne klassieker over corruptie en milieuvervuiling is nu op tournee in de eigentijdse en veelbesproken bewerking van de Schaubühne Berlin.

Theatergroep Suburbia speelde deze versie van Vijand van het volk met groot succes voor het eerst in Nederland en ontving een sterrenregen van de media. Nu komt de lang verwachte reprise, gespeeld door een nieuwe generatie topacteurs.

Vijand van het volk gaat over politieke intriges, fake news en integriteit. Zet de klokkenluider Thomas Stockmann zijn jonge gezin en zijn carrière op het spel voor zijn idealen? Zullen zijn familie en vrienden hem steunen of laten ze hem keihard vallen?

Tekst: Henrik Ibsen / Vertaling: Léon van der der Sanden / Regie: Albert Lubbers / Spel: Hanne Arendzen, Xander van Vledder, Justus van Dillen, Ruben Brinkman, Wouter Van Lierde, Titus Boonstra en anderen

Praktische informatie

Prijs
toelichting prijs 27,00
Dag Van Tot Toelichting
Donderdag 26 september 2019 20:30 22:00
Zaterdag 5 oktober 2019 20:30 22:00

Esplanade 10 Model.NdtrcItem.HouseNumber
1315 TA, Almere