Plattegrond

Neem een kijkje op de plattegrond om te zien waar je naartoe wil, waar je moet parkeren en hoe je daar het snelst komt.

Auto

Vanaf Lelystad

Neem de A6 richting Almere. Verlaat de snelweg bij afrit 2 (Almere Poort). Sla bij de stoplichten naar linksaf, de Elementendreef op. Ga de eerste rechts, de Poortdreef op. Neem na het spoorviaduct de eerste links. Aan de rechterkant en op de dijk (naar boven) is er parkeergelegenheid.

Vanaf A1 (Amsterdam, Utrecht, Hilversum)

Ga vanaf de A1 de A6 op richting Almere. Neem vanaf de A6 afrit 2 (Almere Poort). Sla onderaan de afrit rechts, de Poortdreef in. Neem na het spoorviaduct de eerste links. Aan de rechterkant en op de dijk (naar boven) is er parkeergelegenheid.

Open Google Maps voor een routebeschrijving.

 

Openbaar Vervoer

Almere Poort is het dichtstbijzijnde trein- en busstation. Vanaf station Almere Poort is het ongeveer 15 minuten lopen naar het Almeerderstrand.

Loop vanuit het treinstation richting het busstation (aan de oostzijde van het station). Ga hier rechts het fietspad op (Winterspelenlaan), deze loopt parallel aan het spoor. Volg het fietspad en steek de autoweg over. Sla rechtsaf en ga onder het viaduct door. Ga met de bocht mee naar links, ga linksaf en volg de weg naar boven.