Almere is een paradijs voor watersportliefhebbers. Via de grachten en plassen vaar je dwars door de stad. Stap uit in Almere Centrum en ga lekker shoppen of leg aan bij BoatHouse voor een heerlijke lunch. Op zoek naar avontuur? Ga dan flyboarden, wakeboarden of kitesurfen. Volg deze zomer zeillessen of huur een sloep en kom volledig tot rust op het water.

Dwars door de jongste stad van Nederland

In de zomer is er niks lekkerder dan met een boot de omgeving verkennen. En wat is nu leuker dan varen door een stad die vijf meter onder zeeniveau ligt, gebouwd op de bodem van de voormalige Zuiderzee. Start bij het Gooimeer en vaar via de havenkom dwars door Almere naar de noordkant van de stad. Stop onderweg voor de beste shopadresjes in Almere Centrum, een bezoek aan het Veiligheidsmuseum PIT en gezellige terrassen.

 

Adrenalinekick voor Daredevils 

Tijd voor wat actie? Ga dan flyboarden op het Weerwater of de Noorderplassen. Wakeboarders kunnen terecht bij Cablepark Almere met een prachtig uitzicht op de skyline van de stad. Marina Muiderzand heeft sinds kort haar eigen kitespot voor de échte daredevils. Regattacenter Muiderzand, Sail-Today en Haddock Watersport geven deze zomer verschillende cursussen aan zeilliefhebbers. Juist ook voor de jeugd!

BBQ'en op het water met vrienden en familie

Het ultieme vakantiegevoel. Dobberend op het water in een grote BBQ & FUNdonut van Boei2 je eigen vlees- en groentespiezen bakken. Gezellig met familie en vrienden. Wil je met een grote groep het water op, kies dan voor de Grote Sloep. Ook zeer geschikt voor feestjes. Of huur een motorbootje en vaar over de Noorderplassen. Een prachtig natuurgebied met mooie eilandjes waar je gezellig kunt picknicken of barbecueën.

Dwars door de stad
almere op het water adrenalinekick
BBQen op het water