Is het weer eens tijd voor een bedrijfsuitje? Almere is bij uitstek geschikt voor bedrijfsuitjes. Makkelijk bereikbaar, ruime parkeergelegenheid, bijzondere vergaderlocaties en prachtige natuurgebieden voor teamversterkende activiteiten. We hebben een aantal mogelijkheden verzameld, maar ook voor maatwerk kun je bij de VVV terecht. Bekijk het aanbod hieronder.

Diverse bedrijfsuitjes

Actief of passief, teambuilding of brainstormen, het kan allemaal in Almere! De activiteiten en locaties in deze stad zijn erg veelzijdig. Een dagje fietsen door de mooiste plekjes is bijvoorbeeld een gezellige bezigheid. Ook kan je in Almere prachtig zeilen. Zeilen is erg goed voor teambuilding. Daarnaast worden er vaak diverse workshops georganiseerd waar je gezellig met z’n allen iets leert.

 

Sportieve bedrijfsuitjes

Almere heeft veel aanbod als het gaat om actieve, sportieve uitjes. Met mooi weer is het natuurlijk heerlijk om buitenactiviteiten te doen samen met jouw collega’s. Survivallen doe je bij SEC Survivals, paintballen bij Gladiator Sports en zo zijn er nog veel meer locaties voor leuke, spannende bezigheden. Omdat Almere zo rijk is aan water kun je hier bijna alle watersporten doen die je maar kunt bedenken. Waterskien, zeilen, kanoën, noem het maar op. Het gehele jaar door worden er ook arrangementen aangeboden, zoals het doen van een speurtocht, op expeditie en een all-in outdoor arrangement.

 

Ontspannende uitjes

Heb je geen zin in sportieve activiteiten? Er zijn genoeg andere leuke dingen die je kunt doen met jouw favoriete medewerkers. Barbecueën op een boot bijvoorbeeld of een rondvaart door de stad. Is het geen mooi weer? Dan kun je gezellig één van de workshops doen zoals het maken van jouw eigen chocolade. Andere voorbeelden van ontspannende uitjes zijn fietsen, een bezoekje aan de brouwerij of een excursie naar het prachtige natuurgebied de Oostvaardersplassen.

 

Een bedrijf starten in Almere? Bekijk nu de bedrijventerreinen.