VVV Almere biedt echte Almeerse kerstpakketten aan. Naast de vooraf samengestelde pakketten zijn er ook losse producten die besteld kunnen worden, zoals een fles wijn, bonbons en een snoeppot. De pakketten zijn gemakkelijk online te bestellen via het online bestelformulier, telefonisch via 036-548 50 41 of per mail info@vvvalmere.nl.

 Let op: Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

kerstpakketten almere

Stel zelf een leuk pakket samen uit onze unieke producten. Je hebt de keuze uit 12 verschillende producten, van Almeerse wijn tot aan Almeerse snoepjes. Bekijk hieronder het totale overzicht.

 • Thee van Tante Truus: €4,95
 • Bonbons met stadslogo (4 st.): €4,95
 • Bonbons met stadslogo (8 st.): €7,95
 • Jam van Almeerse Weelde: €3,50
 • Snoepjes met stadslogo: €3,50
 • Linnen tasjes van Almere: 2,50
 • Almeerse rode wijn (0,375L): 7,95
 • Wijnglas met skyline: €7,50
 • Wijnkist: €14,95
 • Bier van de Kemphaan: €2,50 of €3,00
 • Bier van Bolschhout: €2,50
 • Bier van Stijl: €3,00
 • Boekje Beelden in Almere: €10,00

Overzicht producten

Thee van Tante Truus
Deze thee is biologisch en puur zonder chemische toevoegingen en kleurstoffen. Een pak thee bevat 10 zakjes met verschillende smaken, zoals groene thee, witte thee en kruidenthee. Een pakje kost €4,95.

Bonbons met stadslogo
De bonbons met stadslogo komen bij Smikky's in Almere Haven vandaan. Heerlijke chocolade met een Almeerse touch. In een pakket zit zowel melk- als witte chocola. Voor vier bonbons betaal je €4,95 en voor 8 stuks €7,95.

Rode wijn van Hof van Almere
In het Hof van Almere wordt deze rode wijn gemaakt. Het Hof van Almere is een milieu- en mensvriendelijke stadswijngaard. De fles heeft een luxe uitstraling en bevat 0,375L. Voor €7,95 kun je deze wijn toevoegen aan het kerstpakket.

Wijnkist
De luxe wijnkist, voorzien van de Almeerse skyline, is een mooi cadeau. Gevuld met een fles wijn is dit een ideaal item voor in een kerstpakket. De wijnkist is te bestellen voor €14,95.

Wijnglazen met Almeerse skyline
Deze wijnglazen zijn heel uniek door de Almeerse skyline die te zien is op het glas. Een flesje wijn erbij en het plaatje is compleet. Deze wijnglazen kosten €7,50 per stuk.

Kemphaan bier
Stadsbrouwerij de Kemphaan brouwt veel verschillende bieren van authentieke en natuurlijke producten. Er is keuze uit blond, dubbel en trippel, maar je kunt ook kiezen voor Weerwater of Winter bier. De prijzen verschillen per soort en kosten €2,50 of €3,00.

Bolschout bier
Bolschout is een echte Almeerse brouwerij met hele speciale biersoorten. Ook het flesje heeft een bijzondere vorm. De flesjes van Bolschout zijn verkrijgbaar voor €2,50 per stuk. Ideaal voor de bierliefhebber.

Stijl bier
Brouwerij Stijl beschikt over een zelfstandige bierbrouwerij in Almere. Zij brouwen stijlvol bier met een twist. 

Jam van de Almeerse Weelde
Jam van de Almeerse Weelde is gemaakt van biologische en natuurlijke producten. Voor €3,50 heb je al een potje Almeerse jam.

Linnen tasjes
De linnen tasjes met de Almeerse skyline zijn leuke, handige souvenirs. Voor maar €2,50 kun je een tasje bestellen. Erg leuk in combinatie met Almeerse streekproducten, zoals jam, wijn of bier.

Almere snoepjes
De Almeerse snoepjes worden in een potje verkocht. Ze zijn voorzien van het stadslogo en zeker een leuke toevoeging voor een kerstpakket. De snoepjes kosten €3,50 per potje.

Beelden in Almere
In het boekje ‘Beelden in Almere’ ontdek je alle kunstwerken in de stad. Zo kom je alles te weten over het kunstwerk bij jou in de buurt. Overal kom je de kunst tegen, het centrum, parken, bij scholen of op pleinen. Lees alles over bijvoorbeeld ‘De Krokodil’ in Almere Stad West of de ‘Marbles’ in Almere Buiten. Dit boekje geeft je een overzicht van alle kunstwerken in Almere en is te koop voor maar €10,-.