Geef een VVV Cadeaukaart cadeau

De VVV Cadeaukaart is een ideaal cadeau. Ben jij op zoek naar een passend cadeau voor jouw partner, vrienden, kennis of collega? Bij VVV Almere vind je een cadeaukaart of cadeaupakket voor iedereen en te besteden bij winkels in heel Nederland! Van kleding kopen tot een weekendje weg, je kan er van alles mee doen. Kom bij ons langs in de winkel en koop een cadeaukaart.

Met de VVV Cadeaukaart koopt iedereen iets leuks en persoonlijks voor zichzelf. Dit scheelt een hoop nadenken voor jou en voorkomt ook dat je iets koopt wat hij/zij niet leuk vindt. De VVV kaart is te besteden bij heel veel (web)winkels en andere bedrijven. Bijvoorbeeld bij meer dan 100 landelijke winkelketens en heel veel (attractie)parken, restaurants en musea. Ga nu op zoek naar de actuele bestedingspunten.

Zo heeft de VVV Cadeaukaart voor ieder wat wils. Je hoeft hem niet meer in één keer op te maken. De kaart is dus herbruikbaar afhankelijk van het bedrag wat je er op zet en het bedrag van de cadeaus die je aanschaft. Het bedrag wat je op de kaart zet kun je helemaal zelf bepalen. Het minimale bedrag is 5 euro en het maximale bedrag is 250 euro.

 

Voor bedrijven

Wil je jouw collega's of partners verrassen met een VVV Cadeaukaart? Bestel deze dan nu via het online bestelformulier. Je kunt zelf het aantal en de waarde bepalen via dit formulier. Je kunt de bestelling ook telefonisch doorgeven. Het telefoonnummer hiervoor is: 036 548 50 41.